063/397-395, 011/311-4837 Pon-Pet: 08h - 16h

Advokat za porodično pravo

Dobrodošli u svet porodičnog prava - oblasti koja se bavi regulisanjem važnih pitanja braka, odnosa unutar braka i vanbračnih zajednica, kao i pitanja koja se tiču deteta i roditelja. Naša stručnost i posvećenost omogućavaju vam da razumete i zaštitite svoje interese u ovim osetljivim situacijama.

Pružamo sledeće usluge:

  1. Razvod braka: Podrška tokom procesa razvoda braka, bilo da se radi o sporazumnom razvodu ili razvodu putem tužbe.
  2. Roditeljska prava: Pitanja vršenja roditeljskog prava, starateljstva, tu smo da postignete rešenja u skladu sa najboljim interesima vašeg deteta.
  3. Imovinski odnosi: Razumevamo značaj imovine u porodičnom okruženju. Pružamo pravne savete i podršku u vezi sa podelom imovine nakon razvoda.

Sporazumni razvod - Brži put do rešenja

Sporazumni razvod braka je često najefikasnija opcija, ukoliko su supružnici u korektnim odnosima i mogu postići dogovor o bitnim pitanjima. Ovaj postupak podrazumeva deobu zajedničke imovine i sporazum o vršenju roditeljskog prava, ukoliko ima dece.

Razvod po tužbi - Zahtevan ali pravedan postupak

U situacijama kada sporazum nije moguć, postoji opcija razvoda putem tužbe. Ovaj postupak obuhvata postupak posredovanja i sudski proces, osiguravajući pravedno rešenje za sve strane.

Pogledajte testno okruženje za porodično pravo klikom na dugme ispod:

Virtuelni advokat