063/397-395, 011/311-4837 Pon-Pet: 08h - 16h

Kolačići

Kolačići se mogu uopšteno definisati kao široko rasprostranjene datoteke koje se preuzimaju na korisnikov uređaj (bilo da je to računar, pametni telefon ili tablet) kada uđu ili pregledaju veb lokaciju. Ove datoteke omogućavaju skladištenje podataka da bi ih kompanija odgovorna za njihovu instalaciju naknadno ažurirala, konsultovala i oporavila u brojne svrhe.

Kolačići se često koriste za merenje određenih parametara korišćenja veb-sajta kao što su broj posetilaca, trajanje posete ili njena efikasnost, kao i za poboljšanje korisničkog iskustva pregledanja ili za čuvanje i slanje informacija o njihovim preferencijama i prošlim radnjama.

Kao takvi, kolačići nisu povezani ni sa kakvim ličnim podacima. Međutim, oni se takođe koriste za personalizaciju korisničkog iskustva povratnika na veb lokaciji, pošto su povezani sa korisničkim profilom ili preferencijama. Pošto pružaju informacije o navikama ili radnjama pregledanja korisnika, mogu uticati na privatnost navedenih strana. Zbog toga pružamo potrebne informacije o kolačićima koje koristi veb-sajt kako bi korisnici mogli da odluče da li pristaju na njihovu upotrebu.

Ovaj sajt koristi „kolačiće“ (cookies) za statističku analizu posetilaca, funkcionalnost sajta, kao i da bi se vaše iskustvo pri poseti učinilo boljim. Nastavkom korišćenja našeg sajta postajete saglasni sa upotrebnom “kolačića“ (cookies) u navedene svrhe.

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome na koji način koristite naš sajt i služe isključivo u svrhu njegovog poboljšanja i pružanja boljeg iskustva.