063/397-395, 011/311-4837 Pon-Pet: 08h - 16h

Advokat za IT pravo - Vaš stručni partner

Dobrodošli kod nas - vašeg pravnog partnera koji razume svet informacionih tehnologija (IT).

Advokat koji zaista zna i programske jezike. Sve što vidite na ovom sajtu je uradio Advokat Nikola S. Petrović. Kombinujem pravno znanje sa strastvenim interesovanjem za tehnologiju.

Pravne usluge

  1. Pravna savetovanja za tehnološke preduzetnike: Pružam pravne savete specijalno prilagođene za startapove, tehnološke inovatore i IT preduzetnike.
  2. Zaštita intelektualne svojine: Pomažem vam da zaštitite vaše intelektualne inovacije kroz registraciju autorskih prava, patenata i drugih pravnih mehanizama.
  3. Ugovaranje u IT sferi: Kreiram pravno valjane ugovore koji odražavaju specifičnosti IT industrije, uključujući softverski razvoj, licenciranje, ali i ugovore vezane za kripto transakcije i tehnologiju blockchain-a.
  4. Rešavanje sporova i arbitraže: Efikasnom rešavanju sporova u IT sektoru kroz pravnu analizu i zastupanje.

Prednosti angažovanja advokata koji barata tehnologijama

  • Duboko Razumevanje IT Industrije: Kombinacija pravnog znanja i strasti prema tehnologiji omogućava mi da vam pružim relevantne i precizne savete.
  • Prilagođene strategije: Svaki klijent je jedinstven. Pristup se prilagođava vašim specifičnim potrebama i ciljevima.
  • Inovacija i pravo: Podržavam vaše tehnološke inovacije, istovremeno vodeći računa o vašem pravnom okruženju, uključujući i regulativu u kripto industriji.
  • Transparentnost: Komunikacija je ključ. Bićete informisani o svakom koraku i dobiti blagovremene odgovore na sva vaša pitanja.

Neka moja kombinacija stručnosti u IT i IT pravu bude vaša prednost. Kontaktirajte danas kako bismo započeli saradnju i osigurali da vaše tehnološke inovacije budu pravno podržane.