063/397-395, 011/311-4837 Pon-Pet: 08h - 16h

Dobrodošli kod nas - vašeg pouzdanog partnera za pravne usluge iz oblasti radnog prava. Posvećeni smo tome da zaštitimo vaša prava u složenom svetu radnih odnosa. Radno pravo predstavlja ključnu komponentu pravnog sistema u Srbiji koja reguliše odnose između poslodavaca i radnika. Razumevanje ovog pravnog okvira od suštinskog je značaja kako za zaposlene tako i za poslodavce.

Naše pravne usluge

  1. Savetovanje i zastupanje: Bez obzira da li ste poslodavac ili zaposleni, pružićemo vam stručne savete i efikasno zastupanje u svim aspektima radnog prava. Naročito ističemo sledeće oblasti: Disciplinkski postupak, mobing, naknada štete u radnom pravu, noćni rad, otkaz ugovora o radu, odsustva, prava zaposlenih kod promene poslodavca, isplata neisplaćenih zarada i drugih primanja iz radnog odnosa, višak zaposlenih, izmena ugovorenih uslova rada i zabrana konkurencije.
  2. Ugovori o radu: Kreiranje i analiza ugovora o radu i ostalih radno-pravnih ugovora je ključna kako biste osigurali jasne i pravične uslove za sve strane. Pomoći ćemo vam da postignete ravnotežu i izbegnete moguće nesporazume.
  3. Sporovi i arbitraže: Ako se suočavate sa radnim sporovima, od nezakonitog otkaza do diskriminacije, mi smo tu da vas zastupamo pred sudovima i drugim relevantnim organima.
  4. Radne vize i migracije: Pomažemo vam da razumete složene procedure i zakone vezane za radne vize i migracije, omogućavajući vam da se uspešno nosite sa zapošljavanjem stranaca.

Zašto izabrati nas

  • Stručnost: Naš tim poseduje duboko razumevanje radnog prava i pratećih pravnih aspekata. Spremni smo da rešimo čak i najkompleksnije situacije.
  • Personalizovani pristup: Razumemo da je svaki slučaj jedinstven. Pažljivo ćemo analizirati vaše specifične okolnosti i pružiti vam rešenja skrojena po meri.
  • Pozitivni rezultati: Naša predanost postizanju pozitivnih ishoda za klijente je naša snaga. Vaša satisfakcija je naš najveći uspeh.
  • Otvorenost: Otvorena komunikacija je ključ. Obaveštavaćemo vas o svakom koraku u vašem pravnom procesu kako biste bili u toku.

Neka naša stručnost u radnom pravu bude vaša prednost. Kontaktirajte nas danas kako bismo započeli saradnju i osigurali da vaša prava budu zaštićena.