063/397-395, 011/311-4837 Pon-Pet: 08h - 16h

Dobrodošli u svet porodičnog prava - oblasti koja se bavi regulisanjem važnih pitanja braka, odnosa unutar braka i vanbračnih zajednica, kao i pitanja koja se tiču deteta i roditelja. Naša stručnost i posvećenost omogućavaju vam da razumete i zaštitite svoje interese u ovim osetljivim situacijama.

Naša ekspertiza obuhvata:

  1. Razvod Braka i Odnosa: Sa dubokim razumevanjem porodičnih dinamika, mi pružamo podršku tokom procesa razvoda braka, bilo da se radi o sporazumnom razvodu ili razvodu putem tužbe. Vaši interesi su naš prioritet.
  2. Roditeljska Prava: Pitanja starateljstva, hraniteljstva i usvojenja su kompleksna i osetljiva. Naš tim vam pomaže da postignete rešenja u skladu sa najboljim interesima vašeg deteta.
  3. Imovinski Odnosi: Razumevamo značaj imovine u porodičnom okruženju. Pružamo pravne savete i podršku u vezi sa podelom imovine nakon razvoda.

Sporazumni razvod - Brži put do rešenja

Sporazumni razvod braka je često najefikasnija opcija, ukoliko su supružnici u korektnim odnosima i mogu postići dogovor o bitnim pitanjima. Ovaj postupak podrazumeva deobu zajedničke imovine i sporazum o vršenju roditeljskog prava, ukoliko ima dece.

Razvod po tužbi - Zahtevan ali pravedan postupak

U situacijama kada sporazum nije moguć, postoji opcija razvoda putem tužbe. Ovaj postupak obuhvata postupak posredovanja i sudski proces, osiguravajući pravedno rešenje za sve strane.

Transparentni troškovi

Vaša jasna slika o troškovima je važna. Naš tim vas vodi kroz troškove i procedure, pružajući transparentnost i sigurnost u pravnom procesu.

Ne prepuštajte osetljiva pravna pitanja slučajnosti. Kontaktirajte nas danas i omogućite našem iskusnom timu da vas vodi kroz složene staze porodičnog prava. Vaša porodica zaslužuje pravnu podršku koja je blaga, stručna i posvećena vašim interesima.